Home Aanpak Kantoor- en vergaderruimte Kleurrijk Groen kantoor voor Baldwin, no nonsense webagency

Groen kantoor voor Baldwin, no nonsense webagency

Groen kantoor in Gent

About Groen kantoor voor Baldwin, no nonsense webagency

In ons intakegesprek met de zaakvoerder van Baldwin, een Gents marketing agency, bleek al vlug dat waarden zoals duurzaamheid, respect en openheid in zijn beleidsvoering primeren. Naast een open-minded persoon is de bedrijfsleider ook een creatieve denker en wenste dit ook vertaald te zien in de werkomgeving.

Ruimte voor creativiteit en openheid.

Seven O ging aan de slag met een beperkt budget en gaf het kantoor een stevige opfrissing. We verwijderden slechts 1 scheidingswand, maar creëerden hiermee direct een gevoel van openheid. In deze open space integreerden we een gezellige ruimte, perfect voor snelle meetings of om even in te ontspannen. We kozen om hier een grasmat te leggen, net als een greenwall. Deze groene zone doet direct denken aan een leuke tuin. Een creatieve én inspirerende plaats voor de Baldwin medewerkers.

Something old, something new…

We structureerden de vele bekabeling en verborgen oude radiatoren achter een lambrisering. We maakten de duurzame keuze om hiervoor met recuperatiehout te werken. De lichte tint van het hout zorgt dan weer voor een groter ruimtegevoel, en past mooi bij het witte meubilair en de vele planten.

Bestaande elementen en meubels gaven we een nieuw leven of andere functie door deze te herpositioneren of te verven. In het hart van dit groene kantoor, de cosy zithoek, vind je de authentieke Baldwin zetels terug, net als de handgemaakte lampen. De oude tapijten werden dan weer gebruikt in andere ruimtes, om de akoestiek ervan te bevorderen. We hebben ook een stoffen akoestische wand geïnstalleerd die tevens dienst doet als prikbord.

Heb je ook interesse in een groen kantoor? Neem hier contact op met ons.

Groen kantoor Baldwin
Open kantoorruimte Baldwin

Specificaties

Bouwheer

Baldwin

Materialen

Recuperatiehout, akoestische wand, greenwall, grasmat

Project omvat

Uitbreiding kantoorruimte, opfrissing kantoorinrichting

Oppervlakte

160 m2

Website klant

https://www.baldwin.be/