Home Aanpak Kantoor- en vergaderruimte Eigen kantoor Seven O dat werkwaarden uitstraalt

Eigen kantoor Seven O dat werkwaarden uitstraalt

Kantoorinrichting Seven O

About Eigen kantoor Seven O dat werkwaarden uitstraalt

Seven O vertrekt steevast vanuit de bedrijfswaarden van een klant, waarbij het interieur de eigen identiteit naar buiten moet dragen. Het spreekt dan ook voor zich dat ons kantoor de waarden van Seven O uitstraalt. Een uniek visitekaartje, als het ware – en vooral een project waar we trots op zijn.

Identiteit en eigenheid in een kantoorruimte

Voor het interieur van ons eigen kantoor hielden we rekening met zowel onze eigen werkwaarden als de waarden die we naar onze klanten toe willen uitstralen. Wij hechten vooral belang aan een sterke identiteit en eigenheid. Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe woning speelden deze waarden een grote rol. Een huis zonder karakter was geen optie.

Zo belandden we in een oud koetshuis van een herenwoning uit 1834. Deze unieke woning was de ideale start om ook het interieur te laten matchen met de identiteit en eigenheid van Seven O. De puurheid van het gebouw is zichtbaar in allerlei aspecten: de originele houten balken, gekaleide muren, grote open haard … Dit pure gevoel brengt niet enkel rust bij ons, maar ook bij onze klanten.

Work-life balance behouden in kantoor

Een goed evenwicht tussen werk en privéleven is belangrijk voor je welzijn en levenskwaliteit. Een belangrijke factor om rekening mee te houden, vooral aangezien ons kantoor aan onze woning grenst. Onze oplossing? We creëerden een wandkast van maar liefst 10 meter die het kantoor afsluit van de leefruimtes. Dat terwijl de privéwoning wel nog vlot bereikbaar is vanuit het kantoor zelf.

De gigantische wandkast is meteen ook de eyecatcher in het kantoor. Dit unieke pronkstuk bekleedden we met behang, wat de mogelijkheid geeft om hiermee te spelen. Het mag geen verrassing zijn dat we het behang regelmatig veranderen en zo verschillende creatieve accenten naar voor brengen.

Op ons kantoor vind je ook heel wat materialen die als inspiratie dienen, of nieuwe set-ups en testcases. Elk materiaal brengt een eigen karakter met zich mee, wat zorgt voor spanning en afwisseling.

Openheid via co-working spaces

Seven O garandeert een transparante manier van werken. Openheid staat voor ons centraal – naar klanten, partners én werknemers toe. Hierdoor realiseren we elk project vlot en efficiënt. Deze openheid vertaalden we verder in het kantoor, gecombineerd met veel licht.

Al onze medewerkers zitten aan één groot werkeiland. Een inspirerende en leerrijke werkomgeving, met extra gezelligheid als niet te onderschatten bonus. We sluiten ons dan ook helemaal aan bij de evolutie naar co-working spaces, waarover je meer kan lezen in onze blog rond hot-desking. Sabine Segers, de drijvende kracht achter Seven O, geeft zelf het goede voorbeeld en deelt haar kantoor met COBAD, het bedrijf van haar man. Deze vorm van hybride werken brengt boeiende professionele gesprekken met zich mee.

Creatieve vergaderzalen

Over het belang van creatieve vergaderzalen zijn we absoluut overtuigd. Voor ons is voornamelijk contact met de natuur noodzakelijk. Hiervoor gebruiken we de tuin van het gebouw. We wandelen regelmatig in de tuin tijdens een telefoongesprek, of vergaderen buiten voor een interne meeting. Deze band met de natuur prikkelt de creativiteit van onze medewerkers en werkt meteen ook ontspannend.

Ben jij fan van een persoonlijke aanpak met transparantie die vertrekt vanuit de waarden van jouw bedrijf? Neem dan zeker contact op met ons om jouw identiteit vertaald te zien in jouw kantoor!

Kantoorinrichting Seven O

Specificaties

Bouwheer

Seven O

Project omvat

Kantoorruimte grenzend aan privéwoning

Kantoorinrichting Seven O
Kantoorinrichting Seven O